Cada dia, Tails ajuda milers de persones a utilitzar els seus ordinadors de manera segura en línia i fora de línia.

Tails està disponible de forma gratuïta perquè creiem que ningú hauria de pagar per estar protegit de la vigilància i la censura.

Tails és programari lliure perquè si el nostre codi font estigués tancat, no hi hauria manera de verificar que fos segur.

A l'Internet actual, l'estratègia econòmica més recompensada és confiar en la publicitat i el seguiment. Però una de les nostres raons per existir és també per protegir-vos de la publicitat dirigida i, òbviament, no volem confiar en aquestes fonts d'ingressos.

El nombre de persones que utilitzen Tails creix constantment i també és la nostra responsabilitat proporcionar l'eina més fàcil i segura possible. El 2019, volem que Tails sigui més fàcil d'instal·lar, actualitzar, utilitzar i incloure encara més protecció de seguretat.

Fer Tails ens costa uns 200 000€ cada any. Aquesta és una xifra molt petita tenint en compte tota la feina feta, i molts de nosaltres encara fem molta feina de forma gratuïta a més de les hores remunerades.

Els nostres diners provenen de:

  • Persones apassionades com tu
  • Empreses privades com Mozilla, DuckDuckGo o Lush
  • Fundacions i ONG com The Handshake Foundation o The ISC Project
  • Fons del govern dels EUA com l'Open Technology Fund

Personals: 35%,
Fundacions i ONG: 34%, Relacionades amb el govern dels EUA: 24%, Empreses: 7%

Sovint sentim queixes sobre projectes de programari destinats a lluitar contra la vigilància, com Tor i Tails, obtenint fons del govern dels EUA. Compartim aquesta preocupació i mai estarem a gust mentre el benestar del nostre projecte depengui d'aquest finançament.

Per això és tan important mantenir-se per usuaris com tu, i la nostra independència protegida per les vostres donacions.

Sabem que Tails s'utilitza més de 20 000 vegades cada dia. Si cada usuari donés 6$, el nostra fita de recaptació de fons s'aconseguiria en un dia. El preu d'un llapis USB és tot el que necessitem.

Però sabem que moltes de les persones que més necessiten Tails no poden donar, perquè tindrien problemes per fer donacions a una eina antivigilància com Tails, o simplement perquè no tenen prou diners.

L'any passat vam rebre 1 167 donacions per un total de 101 644€. Aquest any, volem arribar als 120 000€ i un nombre més gran de donants.

Penseu en dedicar un minut a fer una donació a Tails avui.

Feu una donació