El 2021, volem centrar-nos a millorar algunes de les característiques bàsiques de Tails, especialment per a la elusió de la censura.

Per donar suport a la nostra feina el 2021, dediqueu un minut ara per fer una donació i lluitar contra la vigilància i la censura!

Elusió de la censura

Volem redissenyar completament com iniciar Tor i configurar els ponts de Tor.

Això facilitarà que les persones dels països on l'accés a Tor estigui bloquejat puguin evitar la censura. Segons dades del projecte Tor, els 5 principals països dels usuaris dels ponts de Tor són Rússia, l'Iran, els EUA, Bielorússia i la Xina.

Emmagatzematge Persistent

Volem millorar la interfície de la configuració de l'Emmagatzematge Persistent.

Millorar l'Emmagatzematge Persistent era la vostra prioritat principal quan vam enquestar els nostres usuaris al juliol. Volem començar millorant la usabilitat de les seves funcions bàsiques i reescriure aquesta aplicació Perl de 9 anys a Python GTK+. Això permetrà millorar-lo més ràpidament en el futur.

També volem fer possible que persisteixin els ponts de Tor.

Seguretat i manteniment

Per millorar la seguretat de totes les aplicacions de Tails, volem migrar a Wayland. Wayland és un nou sistema de visualització per a Linux que controla millor com cada aplicació interactua amb la resta del sistema.

Per exemple, Wayland corregirà la forma en la que es pot utilitzar el Navegador Insegur per desanonimitzar-vos.

També llançarem Tails 5.0, basat en Debian 11 (Bullseye) a finals de 2021. Aportarà noves versions de la majoria del programari inclòs a Tails.

Ajudeu-nos a lluitar contra la vigilància i la censura

Tot el nostre treball és possible gràcies a les donacions de persones com tu. Agraïm especialment les donacions mensuals i anuals, fins i tot les més petites. Com que ens ajuden a planificar la nostra feina, són les més valuoses per a la sostenibilitat de Tails.

Per donar suport a la nostra feina el 2021, dediqueu un minut ara a donar i lluitar contra la vigilància i la censura!

Feu una donació