Tails és la seva protecció més forta

A Tails, construïm un sistema operatiu alliberador que posa les persones en control de la seva vida digital.

El 2023, Tails ha tocat la vida d'aproximadament 25 000 persones diàries, i superarà l'increïble fita dels 10 milions d'usos. Amb els anys, Tails s'ha convertit en un aliat inestimable per a aquells que estan a la primera línia de la recerca de la veritat i la defensa política progressista:

 • Els periodistes d'investigació han utilitzat Tails per desenterrar de manera segura la corrupció i els actes il·lícits, sense por de represàlies. Per exemple, periodistes de PODER i Serendipia van utilitzar Tails per investigar l'espionatge sistemàtic de feministes i grups LGBTQIA+ per part de l'exèrcit mexicà.

 • Activistes han utilitzat Tails per organitzar-se i comunicar-se entre ells, fins i tot en règims repressius. Per exemple, els activistes dels drets reproductius al Brasil han utilitzat Tails per protegir la seva feina i les seves dades personals tant de les forces de l'ordre intrusives com de les seves parelles.

 • Denunciants han fet servir Tails per exposar els fets il·lícits sense comprometre la seva identitat ni posar en perill les seves fonts. Per exemple, Edward Snowden i els seus col·laboradors van utilitzar Tails per exposar els programes de vigilància global massius orquestrats per la NSA i l'aliança d'intel·ligència Five Eyes.

Tails no té ànim de lucre i té un pressupost relativament petit. Hem aconseguit fites increïbles gràcies al vostre suport i seguim necessitant el vostre suport cada any.

En fer una donació a Tails, ens podeu ajudar a continuar desenvolupant i millorant Tails i a fer-lo més accessible per a les persones que més ho necessiten.

Les donacions mensuals i anuals, fins i tot les més petites, són les més valuoses per a la sostenibilitat de Tails. Requereixen un compte de PayPal.

Utilitzarem l'adreça de correu electrònic proporcionada al formulari de PayPal.

La vostra donació es destina íntegrament a Tails i serà gestionada per Riseup Labs, una organització sense ànim de lucre 501(c)(3) als EUA.
Les donacions són deduïbles d'impostos en la mesura que ho permet la llei.

Si necessiteu un rebut de donació, contacteu amb nosaltres a
fundraising@tails.net.

Donació recurrent

Les donacions mensuals i anuals, fins i tot les més petites, són les més valuoses per a la sostenibilitat de Tails. Requereixen un compte de PayPal.Donació única

No requereix un compte de PayPal.


La vostra donació es destina íntegrament a Tails i serà gestionada per Riseup Labs, una organització sense ànim de lucre 501(c)(3) als EUA.
Les donacions són deduïbles d'impostos en la mesura que ho permeti la llei.

Si necessiteu un rebut de donació, poseu-vos en contacte amb nosaltres a fundraising@tails.net.

Convertiu-vos en patrocinador

Totes les donacions, subvencions i premis de més de 1 000$ apareixen a la nostra llista de patrocinadors.

Veniu a parlar amb nosaltres i feu-vos patrocinador!

Altres maneres de donar

Bitcoin

bitcoin:1BvBMSEYstWetqTFn5Au4m4GFg7xJaNVN2

1BvBMSEYstWetqTFn5Au4m4GFg7xJaNVN2

bitcoin:bc1qjg53lww9jrm506dj0g0szmk4pxt6f55x8dncuv

bc1qjg53lww9jrm506dj0g0szmk4pxt6f55x8dncuv

Monero

4B93hjotwmMQeaZ799D84XTxhqUGqqjfveUTB1GeduAKNeH47WDyn5eb8P2mtScErGbsbL5X3J6vUPAVPrw8j5pMFh6dAwY

Altres criptomonedes

Donar suport a més criptomonedes implica més feina per a nosaltres: aprendre com funcionen, instal·lar el programari en un lloc segur, controlar-ne el valor i comercialitzar-les, etc.

Per fer un bon ús del nostre temps, ens centrem en les criptomonedes que són les més fàcils d'acceptar i les més populars.

Fins ara, les criptomonedes diferents de Bitcoin, Ethereum i Monero representen menys de l'1% de les nostres donacions en criptomonedes. Malauradament, ja no acceptem Ethereum. Volem que altres criptomonedes guanyin una major popularitat abans de dedicar-hi més temps.

Efectiu i xecs dels EUA

Podeu enviar-nos diners en efectiu en qualsevol moneda i xecs dels EUA per correu postal:

Riseup Labs
PO Box 3027
Lacey, WA 98509

Afegiu una nota que la vostra donació és per a Tails.

Els xecs s'han de fer a càrrec de Riseup Labs.

Transferència bancària

Aquestes instruccions també funcionen amb Wise.

Titular del compte: Center for Cultivation of Technology gGmbH
IBAN: DE65 4306 0967 4111 9411 01
BIC: GENODEM1GLS
Banc: GLS Gemeinschaftsbank eG
Adreça bancària: Christstrasse 9, 44789, Bochum, Germany

Assegureu-vos d'esmentar aquest objectiu de la transferència.

Objectiu de la transferència: TAILS-R43NGFR9

La vostra donació es destina íntegrament a Tails i serà gestionada pel Centre per al Cultiu de la Tecnologia (CCT), que és una organització sense ànim de lucre a Alemanya.
Les donacions són deduïbles d'impostos en la mesura que ho permet la llei.

Programes corporatius de donació de donació de contrapartida

Cerqueu Riseup Labs i feu una donació a Tails mitjançant Riseup Labs.

Si no podeu especificar que la vostra donació a Riseup Labs és per a Tails, feu-nos-ho saber perquè puguem atribuir la vostra donació a Tails específicament. Liberate, també coneguda com a Riseup Labs, és una organització sense ànim de lucre 501(c)(3) als EUA.

Contacte

Si teniu cap pregunta o problema sobre la vostra donació, el nostre equip de recaptació de fons està aquí per ajudar-vos:

fundraising@tails.net (clau OpenPGP)

D'on provenen els nostres diners

 • Gent apassionada com tu
  (69%)
 • Entitats relacionades amb el govern dels EUA
  (20%)

  com el Departament d'Estat dels Estats Units d'Amèrica
 • Fundacions i ONGs
  (6%)

  com Tor i RIPE NCC
 • Empreses privades
  (5%)

  com ProtonMail i ThinkPenguin

Com gastem els nostres diners

 • Llançaments, manteniment i infraestructura
  (38%)

  Tails és un treball interminable d'actualitzacions i manteniment: publicar una nova versió cada quatre setmanes per solucionar vulnerabilitats de seguretat, adaptar-se a noves versions del programari subjacent, mantenir la nostra pàgina web i la nostra infraestructura de desenvolupament segura i fiable, etc.

 • Noves funcions i millores importants
  (26%)

  El 2022, vam reestructurar les instruccions d'instal·lació, vam solucionar molts problemes d'usabilitat a l'assistent de Connexió Tor i vam redissenyar l'Emmagatzematge persistent.

 • Experiència d'usuari i documentació
  (19%)

  Fins i tot el programari més segur no té valor si les persones que el necessiten no el poden utilitzar. Treballem dur per entendre els nostres usuaris, facilitar l'ús de Tails i ajudar-los a prendre decisions de seguretat informades.

 • Administració i captació de fons
  (17%)

  Aprofitem al màxim els diners que rebem perquè preferim dedicar el nostre temps a millorar Tails per als nostres usuaris.