De moment, Tails té un suport molt limitat per a Mac. A més, Tails no té suport UEFI, de manera que uns quants ordinadors recents es neguen a arrencar des d'un llapis USB de Tails.

Treballarem en això durant els propers mesos. Tanmateix, les nostres possibilitats de prova i desenvolupament són limitades: encara no tenim el maquinari adequat.

El que necessitem

Si us ho podeu permetre, considereu la possibilitat de donar un maquinari que funcioni conegut del tipus que es descriu a continuació.

Alternativament, potser voldreu considerar donar mitjançant Bitcoin i enviar-nos un correu electrònic per destinar la vostra donació a la compra de maquinari.

En cas contrari, hi ha moltes altres maneres amb les quals podeu contribuir a Tails

MacBook Pro o MacBook Air (2010 o posterior)

Ordinadors portàtils recents

  • ha de ser compatible amb l'arrencada de Debian fora de UEFI: envieu-nos la marca i el model exactes del maquinari que podeu donar, i ho comprovarem encantats
  • ben recolzat per Debian Wheezy
  • preferiblement 13" o menys

Quan i quants

Necessitem aquest maquinari a finals de novembre, però com més aviat millor.

Definitivament podríem fer ús de diversos ordinadors d'aquest tipus. Un element de cada categoria és suficient per al desenvolupament inicial, però seria molt millor no confiar en una sola persona per mantenir el suport d'aquest tipus de maquinari.

Com fer una donació

Envieu ofertes a tails@boum.org.

Gràcies per endavant!