Els projectes de programari lliure, lliures i de codi obert salven en silenci el món cada dia, fins i tot quan no ho veieu, i el seu èxit depèn del vostre suport.

— Edward Snowden (@Snowden) 19 de març de 2018

Amb la nostra campanya de donació de final d'any vam aconseguir recaptar ~103 000€, que és gairebé la meitat del nostre pressupost anual per a treballs bàsics i manteniment. Moltes gràcies a tots els que heu donat!

Per omplir el buit, estem molt contents de formar part del desafiament de la privadesa de DuckDuckGo.

Si no heu fet una donació a Tails recentment, ara és una gran oportunitat per donar-nos suport, ja que és probable que DuckDuckGo iguali la vostra donació. També ens ajudarà a aconseguir un dels grans premis que atorga DuckDuckGo, de fins a 50 000$.

Feu una donació a Tails mitjançant el repte de donació DuckDuckGo

Si heu fet una donació a Tails recentment, ajudeu-nos a difondre-ho als vostres contactes i a les xarxes socials compartint o piulant la nostra pàgina de campanya.

♥ Moltes gràcies! ♥

Què és Tails?

Tails és un sistema operatiu complet que preserva la vostra privadesa i proporciona l'anonimat de manera immediata. Amb Tails, podeu utilitzar Internet de manera anònima i evitar la censura. Tindreu el control dels rastres que voleu deixar i els que preferiu que s'oblidin. Instal·lat a una clau USB, Tails s'adapta discretament a la butxaca.

Durant els últims 9 anys, hem estat treballant per fer que la seguretat digital sigui accessible per a aquells que més ho necessiten. Comptant més de 20 000 arrencades al dia, hem demostrat que Tails és una eina fiable i d'èxit que ajuda a diverses persones d'arreu del món a estar segurs en línia cada dia. Però creiem que la immensa feina que hem fet fins ara hauria de tenir un impacte encara més gran al món!

Fins i tot si no sou un usuari de Tails, la vostra donació ajudarà a defensors dels drets humans, periodistes, activistes, víctimes de violència domèstica i molts altres que depenen de Tails cada dia.

Un altre detall que fa que el nostre treball sigui fantàstic és que aportem les nostres millores a la comunitat de programari lliure. Quan feu una donació a Tails, esteu donant suport a tot un ecosistema del qual formem part.