Avui us demanem que ens doneu un cop de mà per finançar la nostra feina el 2018.

Tails protegeix milers de persones cada dia per estar segurs en línia i nosaltres regalem Tails de franc perquè creiem que ningú hauria de pagar per estar protegit de la vigilància i la censura.

Tots ens hem acostumat a obtenir contingut i eines a Internet sense pagar-les. Però aquest és el resultat de que els usuaris s'hagin convertit en el nou producte. Mentre comparteixen imatges i missatges en línia, els usuaris generen visualitzacions de pàgines i anuncis — que al seu torn generen ingressos, arribant fins a diversos milers de milions de dòlars per a algunes empreses.

A Tails mai vendrem les vostres dades, ni t'enviarem publicitat dirigida. I mai vendrem el nostre projecte a una empresa. Ho hem deixat clar al nostre Contracte Social. Aquest contracte és la nostra promesa pública tant als nostres usuaris com a la resta del món, i amb ell, estem afirmant un compromís amb les nostres creences.

El fet de ser programari lliure és un requisit necessari perquè les nostres eines siguin segures i us protegeixin com s'ha previst. Si el nostre codi font es tanqués, no hi hauria manera de verificar que el nostre programari sigui fiable.

L'any passat vam deixar clar quant del nostre pressupost global provenia de subvencions governamentals i que, per mantenir-nos independents i utilitzar els nostres diners en el millor interès dels nostres usuaris, havíem de poder confiar en les donacions. La nostra primera campanya de donacions va ser un gran èxit en aquest sentit: les vostres donacions van cobrir gairebé un terç del nostre pressupost del 2017.

Les nostres despeses anuals equivalen a 230.000 € de mitjana des del 2015, que és un pressupost molt petit en comparació amb les empreses i agències multimilionàries que gestionen el negoci de la vigilància. Molts de nosaltres encara treballem molt durant el nostre temps lliure.

Tot i que l'èxit de recaptació de fons de l'any passat va ser increïble, el 2018 arribarà ràpidament i la nostra base d'usuaris creix contínuament. Durant el 2017 hem comptabilitzat 22.061 arrencades diaries de mitjana. (Com ho sabem?) Moltes mans fan Tails: si cadascun dels nostres usuaris donés 15 dòlars, el nostre pressupost per a tot l'any s'assoliria en un sol dia. Si poguéssim finançar Tails íntegrament a través de donacions dels nostres usuaris, això ens faria independents de les subvencions governamentals.

Aquesta imatge mostra l'evolució de les arrencades de Tails per dia des del 2013: Arrencades de Tails per
dia augmentant constantment de 7000 el desembre de 2013 a 22000 l'octubre de 2017

Però molts dels nostres usuaris podrien tenir problemes si fessin una donació a una eina anti-vigilància com Tails. Així que quan feu una donació a Tails també esteu donant un cop de mà a aquestes persones per mantenint Tails viu. Si us plau, considereu la possibilitat de configurar una donació anual o mensual.

L'any passat vam rebre 2.043 donacions individuals. Si voleu que Tails sobrevisqui i que es converteixi en gran mesura independent de les subvencions del govern, si us plau, prengueu un minut i doneu-nos un cop de mà!

Feu una donació