A mitjans d'octubre, vam començar la nostra campanya de donacions explicant per què necessitem donacions. A continuació, vam descriure els assoliments del 2018 fets possibles gràcies a les vostres donacions. Avui us presentem els nostres plans per al 2019. Si us agraden, preneu-vos el temps per fer una donació.

En el que portem d'any, molta més gent ha donat (+61%), però hem recaptat menys diners en general (-51%) perquè ens falten donacions més grans, sobretot en bitcoins.

Tenir molts més donants aquest any és un excel·lent senyal que Tails és important per a més persones i que estem fent una bona feina per ajudar-los.

Estem molt agraïts a tots els que no només voleu millorar la vostra seguretat en línia, sinó que també enteneu que necessitem la vostra ajuda per mantenir Tails. Tenir el suport d'un gran nombre de persones fent donacions més petites però constants és el millor que podem somiar. Així doncs, gràcies!

Noves funcionalitats

Ens centrarem a millorar la instal·lació i l'actualització, ja que sabem que encara causen grans dificultats als nous usuaris:

  • Al gener, llançarem un nou mecanisme d'instal·lació per facilitar finalment la instal·lació de Tails a macOS (i també més fàcil a Windows i Linux).

  • Afegirem suport per a Secure Boot.

  • Eliminarem la necessitat d'actualitzacions manuals i farem possible fer actualitzacions automàtiques sempre (excepte les actualitzacions importants, com ara de Tails 3.0 a 4.0). També investigarem mecanismes d'actualització més lleugers i robusts.

Adopció

  • Redissenyarem la nostra pàgina d'inici per explicar millor què és Tails als nous usuaris i per què l'han d'utilitzar.

  • Farem molt més fàcil traduir el nostre lloc web i formar nous traductors, amb l'esperança d'oferir més idiomes disponibles al nostre lloc web.

Sota el capó

  • Actualitzarem Tails a Debian 10 (Buster), previst per a mitjans de 2019.

  • Com sempre, la major part del treball diari que fem és invisible per als nostres usuaris i abordarem moltes migracions tècniques en el nostre codi i infraestructura (Debian 10, Tor Launcher com a extensió web, Jenkins 2, Gitolite 3, Java 11, etc.).

  • Aportarem les millores de seguretat que vam escriure per a la configuració automàtica de Thunderbird amb Thunderbird upstream.

  • Gràcies a les vostres generoses donacions, finalment tindrem un pressupost dedicat a fer moltes petites millores d'usabilitat arreu a Tails.

El 2019, farem molts esforços per fer que Tails sigui més fàcil d'entendre i d'instal·lar. Cada cop més gent coneixerà i utilitzarà Tails per protegir-se. Tots ho volem, i vosaltres, fent una donació al vostre nivell, podeu ajudar a que això passi.

Feu una donació