Els usuaris sovint troben que la xarxa Tor és lenta. Aquesta pàgina descriu alguns motius que fan que Tor sigui lent.

Els circuits Tor allarguen les connexions

Tor proporciona l'anonimat mitjançant la construcció de circuits amb tres repetidors. Així, en comptes de connectar-se directament al servidor de destinació, es fa una connexió entre cada repetidor del circuit i això triga més temps.

A més, Tor intenta construir circuits amb repetidors en diferents països que fan que la connexió viatgi més i sembli més lenta.

Qualitat dels repetidors

Els repetidors Tor estan dirigits per voluntaris de manera descentralitzada. Per tant, tots els repetidors no són de la mateixa qualitat. Alguns són grans i ràpids, mentre que altres són més petits i més lents. En conjunt, la xarxa podria ser més ràpida si tingués més capacitat. Per millorar la capacitat de la xarxa Tor, podeu executar un repetidor Tor vosaltres mateixos o bé ajudar els repetidors existents.

Mal ús de la xarxa Tor

Algunes persones fan un mal ús de la xarxa Tor, de vegades a propòsit o de vegades per falta de coneixements. Per exemple, Tor de vegades s'utilitza per conduir Atacs DDoS. Fent això, els relleus Tor són els que realment pateixen l'atac, en lloc de l'objectiu previst. Algunes persones utilitzen programari d'igual a igual a través de Tor que és dolent per a la xarxa.