Hem decidit tancar tails-support@boum.org, la llista de correu pública per a l'assistència als usuaris que va ser creada el 2013 després de tancar el fòrum que teníem en aquest lloc web.

La idea darrere de tenir un espai públic d'assistència als usuaris era:

  • Reduir la quantitat de treball del nostre servei d'assistència tails-support-private@boum.org (que està encriptat i també rep informes deWhisperBack).

    Això no funciona realment, ja que tails-support-private@boum.org encara té 12 vegades més trànsit que tails-support@boum.org.

  • Crear una comunitat de persones que fan suport als usuaris fora del nostre equip.

    Això tampoc funciona realment, ja que la majoria dels missatges encara estan sent contestats pel nostre servei d'ajuda o altres col·laboradors del nostre equip.

  • Crear una base de dades pública per facilitar la consulta o la reutilització de respostes anteriors.

    Això tampoc funciona realment ja que l'arxiu de la llista de correu és difícil de cercar i reutilitzar i és més fàcil apuntar a la gent a la documentació, als problemes coneguts o a les preguntes més freqüents.

Tenir una llista de correu pública també fa que:

  • Sigui complicat assegurar-nos que tant la llista com el remitent reben les nostres respostes.

  • És sensible demanar més informació tècnica sobre el problema, com ara els registres, ja que és més difícil que la persona que informa de l'error comparteixi amb nosaltres i també planteja problemes de privadesa.

  • Duplica la feina entre tails-support-private@boum.org i tails-support@boum.org, ja que la gent sovint escriu a tots dos correus.

El principal inconvenient de tancar tails-support@boum.org és que era un bon lloc perquè els desenvolupadors tinguessin comentaris sobre els problemes recurrents als quals s'enfronten els usuaris. Volem resoldre això mentre treballem en un seguidor de sol·licituds per al nostre servei d'ajuda.

Ens veiem a tails-support-private@boum.org!