Amb les intrusions d'agents maliciosos en els drets humans creixent en sofisticació i escala, Tails ofereix esperança per a aquells que busquen refugi en un entorn digital més segur. Estem al precipici d'un futur on la privadesa digital hauria de ser un dret fonamental, no un luxe.

Des que vam començar l'any 2008, milions de persones a tot el món han utilitzat Tails per ser més segurs, autònoms i anònims en la seva vida digital.

Hem arribat fins aquí gràcies a vosaltres i necessitem el vostre suport per continuar fent el que millor sabem fer: oferir el sistema operatiu que més preserva la privadesa del món!

Les vostres donacions són una part molt important dels nostres ingressos. Però aquesta quota s'ha reduït en els darrers dos anys. A nivell mundial, la donació filantròpica ha caigut, en el que és un símptoma més de les difícils condicions polítiques i econòmiques en què ens trobem. Però això no ha temperat les nostres ambicions. Malgrat aquests reptes, Tails s'ha fet més gran i millor durant l'últim any. Hem dedicat més temps a millorar Tails aquest any que qualsevol altre any anterior. Però per aconseguir-ho, hem confiat una mica més en el suport de grans donants institucionals.

Tot i que agraïm el suport i la generositat dels nostres "grans" donants, volem mantenir la nostra confiança en ells al mínim. Apostem per tenir ingressos diversificats com a assegurança de la volatilitat econòmica i la garantia de fer créixer Tails de manera sostenible i amb total autonomia de decisió. Tot i que això vol dir que confiem encara més en vosaltres. I d'aquí aquesta recaptació de fons!

El nostre objectiu és clar: fer que Tails sigui encara més útil per a persones vulnerables en entorns d'alt risc. I ho volem fer tot mantenint la mateixa autonomia com ho són els nostres usuaris.

Els ingressos d'aquesta recaptació de fons impulsaran iniciatives que faran que Tails sigui encara més utilitzable i segur. Volem afegir funcionalitats noves i grans a Tails, millorar l'experiència d'usuari amb encara més proves d'usabilitat i augmentar l'ús de Tails a més ubicacions d'arreu del món.

Cada donació, per petita que sigui, marca la diferència. Si us plau, feu una donació avui i ajudeu-nos a mantenir Tails sa i estalvi el 2024 i durant els pròxims anys! Aquí teniu cinc maneres de participar:

  1. Fent una donació recurrent. Les donacions recurrents són la millor assegurança per a la missió de Tails. Això ens ajuda a superar les incerteses econòmiques i a planificar el nostre treball de manera sostenible.

  2. Amb un regal únic. Si no podeu configurar una donació recurrent, podeu fer una donació única. Feu una donació mitjançant PayPal, transferències bancàries, envieu els vostres xecs per correu o simplement envieu-nos diners en efectiu. Aquí teniu una dada útil: les donacions de més de 1 000$ us donen dret a alguns avantatges de patrocini.

  3. A través de criptomoneda. Acceptem donacions de criptomoneda en Bitcoin, Ethereum i Monero.

  4. Combinació de regals. Si el vostre patró gestiona programes de combinació de regals, penseu a buscar Riseup Labs i feu una donació a Tails mitjançant Riseup Labs. Riseup Labs és el nostre patrocinador fiscal als Estats Units d'Amèrica.

  5. Compartiu-ho. I, finalment, compartiu aquesta recaptació de fons amb la vostra xarxa, amics i companys. Ajudeu-nos a amplificar el nostre impacte arribant a un públic més ampli!

Gràcies per formar part d'aquest viatge i un brindis per les nostres futures aventures conjuntes! Ah, i per si d'alguna manera heu aconseguit saltar-vos tots els enllaços a la nostra pàgina de donacions fins ara, aquí la teniu: https://tails.net/donate/index.ca.html.