Convocatòria de participació!

Us agrada el desenvolupament de GNOME i voleu participar a Tails? Voleu millorar les vostres habilitats de temàtica GTK o GNOME Shell alhora que doneu suport als usuaris que necessiten privadesa i sigil? Penseu en portar el "camuflatge de Windows" de Tails a GNOME 3.14.

Què és el camuflatge de Windows?

La documentació de Tails diu "si utilitzeu un ordinador en públic, potser voldreu evitar atreure l'atenció no desitjada canviant la forma en què es veu Tails a alguna cosa que s'assembli a Microsoft Windows 8". Això és el que anomenem el "camuflatge de Windows".

Per què és útil?

Hem rebut informes que s'han detingut usuaris mentre utilitzaven una distribució de millora de la privadesa perquè la seva pantalla es veia molt diferent a la dels altres, cosa que va generar sospita. És per això que s'ha afegit un camuflatge de Windows a Tails.

Què s'ha de fer?

El Tails actual es basa en GNOME 3.8 en mode "Fallback". Actualment estem actualitzant Tails a més de la propera versió a Debian ("Jessie") que es basa en GNOME 3.14. El camuflatge de Windows s'hauria d'actualitzar a l'última versió de GTK i portar des del panell del GNOME al shell de GNOME. Això inclou la temàtica de GTK i GNOME Shell a través de CSS, així com escriure una extensió personalitzada de GNOME Shell.

Per què us necessitem?

L'equip que treballa actualment a Tails està molt ocupat i va decidir centrar-se en el nucli o l'actualització més que en el camuflatge de Windows. Actualment tenim previst seguir endavant amb el llançament inicial de Tails Jessie, encara que falti el camuflatge de Windows. Tanmateix, ens agradaria tenir un camuflatge de Windows adequat i pensem que és una bona ocasió per donar-vos un cop de mà. Donarem suport a qualsevol persona que es faci voluntari i treballarem junts per integrar el nou tema a les properes instantànies de Tails Jessie.

Per on hauríeu de començar?

Si us plau, llegiu actualitzar el camuflatge per a Jessie, després escriviu a tails-dev@boum.org. Aquesta és una llista de correu pública. Si us plau, subscriviu-vos!