Protecció de la vostra identitat quan feu servir Tails

Netegeu les metadades dels fitxers abans de compartir-los

Molts fitxers contenen dades o metadades ocultes:

  • JPEG i altres fitxers d'imatge sovint contenen informació sobre on s'ha realitzat una imatge i quina càmera s'ha utilitzat.

  • Els documents d'Office sovint contenen informació sobre el seu autor, la data i l'hora de creació del document.

Per ajudar-vos a netejar les metadades, Tails inclou un Netejador de metadades, una eina per eliminar metadades en una àmplia gamma de formats de fitxer.

Les metadades s'han utilitzat en el passat per localitzar persones a partir de les imatges que van fer. Per obtenir un exemple, vegeu NPR: Traït per les metadades, John McAfee admet que és realment a Guatemala.

Utilitzeu les sessions de Tails només per a un propòsit alhora

Si feu servir les sessions de Tails per a més d'un propòsit alhora, un adversari podria enllaçar les vostres diferents activitats.

Per exemple, si inicieu sessió a diferents comptes al mateix lloc web en una única sessió de Tails, el lloc web podria determinar que els comptes són utilitzats per la mateixa persona. Això es deu al fet que els llocs web poden dir quan dos comptes utilitzen el mateix circuit Tor.

Per evitar que un adversari enllaci les vostres activitats mentre feu servir Tails, reinicieu Tails entre diferents activitats. Per exemple, reinicieu Tails entre comprovar el correu electrònic de la feina i el correu electrònic de denúncia.

No tenim coneixement d'aquests atacs per desanonimitzar persones en línia que utilitzin Tails amb diferents finalitats alhora.

Si us preocupa que els fitxers del vostre Emmagatzematge Persistent es puguin utilitzar per enllaçar les vostres activitats, penseu a utilitzar un llapis USB de Tails diferent per a cada activitat. Per exemple, utilitzeu un llapis USB de Tails per al vostre treball d'activisme i un altre per al vostre treball de periodisme.